Ajánlom magamat

 Látva és saját bőrön megtapasztalva a hazai fórumkultúra keserű sajátosságait, jó ideje kérdezem magamtól, melyik a jobb megoldás. Helytállva a gonosz személyeskedések mocsarában, dacolva a fórumgazdák, moderátorok kínosan szűkös látókörével tartsuk-e fenn a hobbitársi párbeszéd interaktivitását, vagy vonuljunk át az előkelően nyugalmas, ugyanakkor kellemetlenül magányos blogoldalakra, ha már meg lettünk áldva/verve némi közlési kényszerrel? Fontosnak tartom a közösségi életet, de a High Fidelity, a hangtechnika, az elektroakusztika és a zene világában megesett kalandjaimról szóló írásos szösszeneteimet mostantól ezen oldalakon fogom összegyűjteni, remélhetően nem csak a magam örömére.

 Gyerekkorom óta egyik fő hobbim a hangsugárzó építés. 15 éves lehettem, amikor az első példányok elkészültek NDK-s hangszórókkal, átalakított gyári dobozba "építve", a konyhánkban fellelt szerszámokkal (konyhakés, húsvilla, sajtreszelő!) létrehozva. Néhány évvel később már PA hangdobozokat építettem saját cégemben, számos intézményt, klubot, művelődési házat, zenekart szereltük fel termékeinkkel. HiFi hangsugárzók építésével nagyjából 10 éve foglalkozom.

 Gépész- és villamosmérnöki végzettséggel, 25 éves hangmérnöki gyakorlattal vállalom hangsugárzók, zenehallgató és filmnéző helyiségek komplex akusztikai, átviteli bemérését, tervezését, átalakítását.Scan Speak Project II.
3 utas nagymonitor
Nincsenek megjegyzések: